Primele imagini din sezonul final al Game of Thrones. Clipul, viral pe internet

HBO a lansat duminica seara primul trailer video pentru sezonul final din Game of Thrones/Urzeala Tronurilor. Clipul a devenit viral pe Youtube, adunand peste 2 milioane de vizualizari in numai o ora de la lansare.

Trailerul video confirma ceea ce se anticipa deja din sezonul anterior, faptul ca membrii familiei Stark, Sansa Stark, Arya Stark si Jon Snow, se vor reuni pentru lupta finala.

GadgetReport.ro relata, recent, ca Game of Thrones Sezonul 8 va fi, fara indoiala, cel mai spectaculos din serie, inclestarea dintre oameni si ,,umblatorii albi”, condusi de Regele Noptii, urmand sa atinga apogeul.

Producatorii au anuntat un adevarat record, inregistrand batalia epica dintre oameni si monstri in numai putin de 55 de zile.

Recordul stabilit de Game of Thrones a fost anuntat intr-un tweet postat de Gotinsider, care anunta ca batalia dintre oameni si ,,umblatorii albi” s-a tinut intr-un alt loc decat castelul Winterfell si ca, printre protagonisti, s-a aflat si dragonul capturat de Regele Noptii.

Din mesaj reiese, fara indoiala, ca in noul sezon ,,umblatorii albi” reusesc sa treaca fara probleme de Zidul din Nord si ca isi continua marsul in forta catre sud, catre King’s Landing.

Informatia vine sa confirme, astfel, mesajele si imaginile postate pe Twitter de mai multi irlandezi, care au filmat momentul in care Winterfell-ul apare cuprins de flacari.

Sezonul 7 s-a incheiat, de altfel, cu momentul in care monstrii si dragonul capturat de la Daenaerys au daramat ,,Zidul” de gheata in drumul lor spre Westeros.

Nu este exclus ca batalia decisiva din Game of Thrones Sezonul 8 sa aiba loc in Sud, in King’s Landing, si sa uneasca toti oamenii in fata ,,mortilor vii” condusi de Regele Noptii.

Cert este ca imaginile se anunta cu adevarat iesite din comun, producatorii avand nevoie de 55 de zile consecutive de filmare pe timp de noapte pentru a surprinde inclestarea epica. Spre comparatie, Battle of the Bastards, in care au fost implicati si dragonii reginei Daenerys , a adunat numai 25 de zile de filmari.

Daca a investit atata timp si eforturi intr-o singura scena, este de asteptat ca lupta finala sa fie una epica.

“Regele Noptii este Moartea insasi. Nu este ca Joffrey si nici ca Ramsay. Nu mai este fiinta umana. Pentru mine, raul vine atunci cand ai de ales intre bine si rau, dar alegi raul. Regele Noptii nu are de ales, a fost creat asa si asta este el. In unele feluri, el reprezinta doar moartea, venind dupa toata lumea”, a declarat D.B. Weiss, unul dintre producatorii serialului, intr-un interviu acordat publicatiei Deadline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *