Game of Thrones (Urzeala Tronurilor sezonul 8) episodul 1 HBO

Game of Thrones (Urzeala Tronurilor sezonul 8): Game of Thrones, sezon 8, va incepe in noaptea de 14 aprilie spre 15 aprilie 2019 la ora 04:00 . Este cel mai scump, cel mai vizionat, cel mai piratat, cel mai premiat serial TV.

Game of Thrones (Urzeala Tronurilor sezonul 8): Audiente exceptionale
Lansat in 2011, serialul ”Game of Thrones”, “GoT” pentru cunoscatori, a sedus de la un sezon la altul din ce in ce mai multi telespectatori.

In 2014, a devenit serialul HBO cu cea mai mare audienta, detronand renumita productie ”The Sopranos ”.

Ultimul episod din sezonul al saptelea a fost urmarit in seara in care a fost difuzat de 16,5 milioane de fani in Statele Unite, un record absolut pentru un serial TV.

Dincolo de Atlantic, episoadele precedentului sezon difuzat au fost vizionate, in medie, de peste 30 de milioane de persoane, potrivit HBO.

Cifre exceptionale sunt inregistrate oriunde este difuzat acest serial. La succesul “Game of Thrones” contribuie si pirateria online, estimandu-se ca peste 1 miliard de persoane au urmarit in mod ilegal sezonul al saptelea, stabilind astfel un nou record.

Mai multe posturi de televiziune, precum OCS in Franta si Sky Atlantic in Regatul Unit, au decis sa il difuzeze simultan cu difuzarea sa in Statele Unite, adica la miezul noptii, noteaza AFP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *